Aktuellt & PÅ GÅNG

 
 

Stängt lördag 21 september

Vi har stängt inkommande lördag, hela dagen lång. Hela Strand-Mölles team är ute och träffar nya eventuella leverantörer, samt samlar inspiration - sånt som behövs ibland! Vi är tillbaka igen söndag 22 september, som vanligt.


Show & Dinner 28.9.

Kom med på en riktigt festlig kväll hos oss på Strand-Mölle lördagen den 28 september kl. 18:00. I samarbete med Korsnäs företagare, ordnar vi en alldeles sprakande festkväll till smaken av en god tasting meny och underhållning i form av Show n’ Accapella. Varmt välkomna, & kom ihåg att boka era platser i god tid!

Kvällens meny kan ni ta en titt på här.

showanddinner_promo.jpg
 Är DU Strand-Mölles nya kock? Vi söker en utomordentlig kock till vår restaurang för tillsvidareanställning!

 
 
 

Strand-Mölle öppnades 1992, och vi har en lång tradition av att servera närproducerad mat och dryck av allra högsta kvalitet i en unik havsmiljö. Vi har öppet 7 dagar i veckan året runt och kallar oss restaurangen vid havet.

Som vår nya kock bör du vilja vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare. Vi letar efter dig som är en kock med stor passion och glöd för matlagning, som är van vid att jobba i högt tempo, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du jobbar bra i team, kan laga god & “riktig” mat alldeles från grunden, har finkänsla, och tycker om kundkontakt. Med tanke på att mat från havet är en
av våra specialiteter, ser vi det som ett stort plus om du är en hejare på att göra goda fiskrätter! Hygienpass/serveringspass är förstås ett måste.

Arbetsspråket i vår restaurang är svenska, men vi förutsätter även goda kunskaper i finska och engelska. Något vi uppskattar alldeles extra är ett glatt humör och glimten i ögat. Vi har en stark team-känsla på Strand-Mölle och gillar att ha kul tillsammans på jobbet. Hos oss är alla välkomna!

Låter detta som DU? Vad väntar du på - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Ansökan sänds in per email till: info@strand-molle.fi, men har du frågor får du även gärna ringa oss på telefonnummer +358406786169.

 
 
 

 
 
DSC07501-2-2.jpg